• Αυτοκίνητα
    Μήπως πληρώνετε πολλά για ασφάλιστρα αυτοκινήτου?
  • Κατοικία
    Ασφάλιση κατοικίας


Αγορά γραφείου

 

Υλοποιήθηκε μέσα στο 2003 η αγορά ιδιόκτητών γραφείων σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Η αγορά πραγματοποιήθηκε τον μήνα Μάιο 2003, και αφορά χώρο για την εγκατάσταση του κεντρικού στον δεύτερο (τελευταίο) όροφο οικοδομής, συνολικού εμβαδού 105 τ.μ.

new_officces

Η περιοχή που βρίσκεται το κτίριο, συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα που η ύπαρξη τους είχε κριθεί από τον προγραμματισμό ως απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει η εταιρία στην αγορά και την μεταστέγαση.

Ειδικότερα η νέα οικοδομή που είναι πολυτελούς κατασκευής ,βρίσκεται στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης (πρώην Άννης Μαρίας), Κωσταντίνου Τσαλδάρη, και Θεμιστοκλή Σοφούλη, στο τρίγωνο (πλατεία) που σχηματίζεται στην περιοχή Αραπάκι στη Ρόδο.

Η είσοδος είναι από την Τσαλδάρη και η διεύθυνση Κ.Τσαλδάρη 1, 2ος όροφος.

Η πρόσβαση είναι ευκολότερη και συγκεκριμένα από την Πόλη της Ρόδου από όλα τα σημεία καθότι η θέση, της οικοδομής και η περιοχή γενικότερα είναι σημείο αναφοράς. Από την περιοχή της Ιαλυσού Λεωφόρος Ρόδου Αεροδρομίου ευρίσκεται στην πορεία εισόδου (συνέχεια της οδού Μιχαήλ Πετρίδη) 1η είσοδος της πόλεως .

Από την Λεωφόρο Ρόδου Λίνδου επίσης η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω της οδού Κ.Υδραίου που είναι κάθετος στην Κ.Τσαλδάρη που βρίσκεται η οικοδομή.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι το Πάρκιν που είναι όμορο της οικοδομής και μπορεί να φιλοξενήσει άνω των 500 αυτοκινήτων. Η θέση του γραφείου στον 2ο (Ρετιρέ), γωνία μας έδωσε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε επιγραφές φωτεινές που είναι ορατές από μεγάλη απόσταση. Το στρατηγικό αυτό σημείο προβολής εκτιμάται ότι θα δώσει νέα ώθηση στην αύξηση των εργασιών.

Η κατασκευή των εσωτερικών χώρων, τα γραφεία, οι αποθηκευτικοί χώροι , οι εγκαταστάσεις (γραμμές Data), μελετήθηκαν και τοποθετήθηκαν με επίβλεψη μας, για να καλύπτουν ακριβώς τις ανάγκες λειτουργίας εταιρίας ασφαλιστικής πρακτόρευσης.

 

Η μεταστέγαση ολοκληρώθηκε μέσα στον μήνα Οκτώβριο 2003, και στις 27 του ιδίου μήνα έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια και αγιασμός. Οι φίλοι και πελάτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια ήταν πολλοί περισσότεροι από τον αναμενόμενο αριθμό.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε η παρουσία του γενικού διευθυντή της Commercial Value,που κατά κύριο λόγο συνεργάζεται η εταιρία μας κου Παυλίδη Ιωάννη, που μαζί με τον Διευθυντή πωλήσεων κο Λαμπρόπουλο Ιωάννη, και τον νομικό σύμβουλο κο Χαρώνη Κωνσταντίνο, για ώρες μόνο ήρθαν από την Αθήνα για να γιορτάσουν μαζί μας στα εγκαίνια και να μας ευχηθούν. Η όλη γιορτή τελείωσε αργά το βράδυ. Βοήθησε ο τέλειος καιρός, η μουσική, τα ποτά και ο πλούσιο μπουφές , στην μεγάλη ταράτσα που είναι συνέχεια των γραφείων.

 
Είσοδος Συνεργατών
Who's Online
Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους
Εγγραφή στα νέα