+(22410) 77000, 24920
info@in-kar.gr
Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 ΠΜ - 14.00 ΜΜ και 17.00 ΜΜ - 20.00 ΜΜ

Σχετικά με εμάς

40

Χρόνια

Εμπειρίας

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία μας ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΠΕ, με το διακριτικό τίτλο Metrokar ltd, έχει παρουσία 40+ πλέον έτη στην Ασφαλιστική αγορά και είναι συνέχεια του από το 1983 ασφαλιστικού Πρακτορείου του κ. Καρυδάκη Μανώλη. Από το 1997 ύστερα από ανακατατάξεις και εξαγορές εταίροι είναι ο κ. Καρυδάκης Μανώλης και η κ. Καμπίσιου Μαρία. Ο προσανατολισμός της εταιρίας είναι «Πελατοκεντρικός» με δραστηριότητα σε όλη την Ελληνική Επικράτεια παρέχοντας υπηρεσίες :

√ Στον τομέα της ενημέρωσης , συμβουλών , έρευνα αγοράς και δημιουργίας νέων προιόντων (consulting)
√ Στον τομέα της διαπραγμάτευσης (broking)
√ Στον τομέα της εξυπηρέτησης (service) και αποζημιώσεων χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής έχει συνάψει συνεργασίες με πολλές Ασφαλιστικές για να είναι σε θέση να εξυπηρετεί(τοποθετεί- ασφαλίζει) κάθε είδους κίνδυνο.
Από το 2003 προχώρησε στην αγορά νέων εγκαταστάσεων και έκτοτε μετέφερε την έδρα της στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 1, στην περιοχή Αραπάκι στη Ρόδο (συμβολή των οδών Εθν. Αντίστασης, Θεμιστοκλή Σοφούλη και Κωνσταντίνου Τσαλδάρη), σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, άνετο και φωτεινό χώρο, που δέχεται τους φίλους–πελάτες με άνετο χώρο στάθμευσης.
Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας έχει βοηθήσει στην κατοχύρωση κλίματος εμπιστοσύνης, ήθους και συνέπειας ανάμεσα στους πελάτες και εμάς.
Οι πελάτες μας αισθάνονται σίγουροι γιατί οι ίδιοι έχουν αντιληφθεί ότι εμείς εξυπηρετούμε άμεσα και πρωταρχικά το δικό τους, δηλαδή το δικό σας συμφέρον σε ένα άνετο και πολιτισμένο περιβάλλον χωρίς γκισέ και ουρές.

Το ραδιοφωνικό μας μήνυμα    

Γνωρίστε τα μέλη της επαγγελματικής μας ομάδας

Μανώλης Καρυδάκης
Διαχειριστής - Ασφαλιστικός Πράκτορας - Οικονομολόγος
Μανώλης Καρυδάκης

Διαχειριστής - Ασφαλιστικός Πράκτορας - Οικονομολόγος

Πτυχιούχος της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών , τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ρόδου. Έχει εργαστεί ως Υπάλληλος υποδοχής , Ελεγκτής , Λογιστής σε επιχειρήσεις στη Ρόδο. Το 1984 διακόπτει κάθε άλλη δραστηριότητα και ασχολείται αποκλειστικά με τον Χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Έχει διατελέσει Ασφαλιστικός σύμβουλος, Unit manager και Διευθυντής Υποκαταστήματος Ασφαλιστικών Εταιριών μέχρι το 1989. Το 1989 λαμβάνει άδεια ασφαλιστικού Πράκτορα και συνεχίζει να υπηρετεί την Ιδιωτική ασφάλιση ως ελεύθερος επαγγελματίας Ασφαλιστικός Πράκτορας. Είναι μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Πρακτόρων , καθώς και ιδρυτικό μέλος στο σύλλογο Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφάλιση Δωδεκανήσου. Είναι ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Συλλόγου και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του «Επίτιμου Προέδρου» Είναι Ιδρυτής και Διαχειριστής της εταιρίας ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΕΠΕ και συνιδιοκτήτης κατά ποσοστό 70%. Έχει υπηρετήσει τη Στρατιωτική του Θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός και σήμερα φέρει το Βαθμό του Λοχαγού. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Καμπίσιου και έχουν τρεις κόρες .

Αντιγόνη Καρυδάκη
Οικονομικές Υπηρεσίες
Αντιγόνη Καρυδάκη

Οικονομικές Υπηρεσίες

Πτυχιούχος της σχολής «Λογιστικής και Χρηματοοικονομίας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.) Είναι απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ρόδου. Από το 2020 διαθέτει και την άδεια Ασφαλιστικού πράκτορα. Έχει εργασθεί στα κεντρικά γραφεία της ERGO ασφαλιστικής . Εργάζεται και ως Λογίστρια σε διάφορες εταιρίες. Είναι υπεύθυνη για το λογιστήριο και γενικότερα τον έλεγχο των οικονομικών της εταιρίας.

Μαρία Καμπίσιου
Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Υπεύθυνη Δικτύου
Μαρία Καμπίσιου

Ασφαλιστικός Σύμβουλος - Υπεύθυνη Δικτύου

Είναι Ασφαλιστικός Πράκτορας ,συν- διαχειρίστρια της Εταιρίας και συνιδιοκτήτρια κατά ποσοστό 30%. Είναι πτυχιούχος της Παστέρ και έχει άριστη γνώση Η/Υ (ECDL WORD, EXCEL INTERNET) Έχει δουλέψει σε διαφημιστικές εταιρίες και από το 1998 η ενασχόληση της είναι αποκλειστικά η Ιδιωτική Ασφάλιση . Στην Εταιρία είναι υπεύθυνη για τις Πωλήσεις και το δίκτυο συνεργατών. Είναι Παντρεμένη με τον Μανώλη Καρυδάκη και έχουν τρεις Κόρες.

Λίτσα Σαββάκη
Διαχείριση Αξιών - Υπεύθυνη Μηχανοργάνωσης
Λίτσα Σαββάκη

Διαχείριση Αξιών - Υπεύθυνη Μηχανοργάνωσης

Απόφοιτη ΤΕΙ Πληροφορικής . Είναι στέλεχος της Εταιρίας τα τελευταία 20 Χρόνια και πιστοποιημένη Ασφαλιστική Υπάλληλος σύμφωνα με το Νόμο. Υπεύθυνη μηχανογράφησης ,Διαχείρισης Αξιών και Ταμείου .